Θεατρικό Παιχνίδι

Τα Σάββατα του Μαΐου τα παιδιά απολαμβάνουν ποιοτική διασκέδαση, στο Εργαστήρι Θεατρικού Παιχνιδιού. Κάθε εργαστήρι έχει διαφορετική θεματολογία και μετατρέπει το Σάββατό μας σε μια ημέρα διασκέδασης γεμάτη κέφι και ομαδικό παιχνίδι! Για παιδιά 5 έως 9 χρονών.
Στο DanceVacuum - Centre of Performing Arts, Διογένους 42, Χαλάνδρι.

Σάββατα 3, 10, 24 και 31 Μαΐου 2014
Ώρα: 10:30 π.μ. - 12:30 μ.μ.
Κόστος Συμμετοχής: 10 ευρώ για κάθε παιδί (στα αδελφάκια παρέχεται έκπτωση)
Πληροφορίες - κρατήσεις: 210-2723415 και 6937734259

Οι ειδικοί εμψυχωτές Θεατρικού Παιχνιδιού, “ξεκλειδώνουν” την φαντασία των παιδιών και δημιουργούν ένα μοναδικό κόσμο παιχνιδιού και  διασκέδασης. Τα παιδιά, με εκπαιδευτικό εργαλείο το θεατρικό παιχνίδι, παίζουν, αυτοσχεδιάζουν και κοινωνικοποιούνται μέσα στην ομάδα. Το θεατρικό παιχνίδι τα βοηθάει να εκφραστούν μέσα από το σώμα τους, να ανακαλύψουν τον κόσμο μέσα από τις αισθήσεις τους και να αποκτήσουν μια ξεχωριστή εμπειρία ψυχαγωγίας. Κάθε παιδί της ομάδας παίρνει για αναμνηστικό της ημέρας την χειροτεχνία, που θα κατασκευάσει το ίδιο, στο τέλος του προγράμματος.

Ενδεικτικές θεματικές:
Σάββατο 3 Μαΐου: Ξεμπερδεύοντας τον κόσμο των Συναισθημάτων μας
Μέσα από παραμύθια, βιωματικά παιχνίδια και χειροτεχνίες αναγνωρίζουμε και αποδεχόμαστε τα συναισθήματά μας και συνειδητοποιούμε καταστάσεις και συμπεριφορές.

Σάββατο 10 Μαΐου: Όλοι ίδιοι, όλοι διαφορετικοί
Με ζωηρά θεατρικά παιχνίδια και μέσω της δημιουργικότητας μαθαίνουμε να αποδεχόμαστε τους άλλους και ευαισθητοποιούμε τα παιδιά ως προς την διαφορετικότητα και τις διακρίσεις βοηθώντας τα να γνωρίσουν και να αποδεχτούν τον εαυτό τους και τους άλλους.