Θέατρο Σκιών

O Θίασος Σκιών του Γιώργου Πολίτη, παρουσιάζει σε μικρούς και μεγάλους, δύο κλασσικές κωμωδίες του θεάτρου σκιών με πρωταγωνιστή τον αγαπημένο μας Καραγκιόζη.
Στο DanceVacuum - Centre of Performing Arts,
Διογένους 42, Χαλάνδρι.

Κυριακή 25 Μαΐου 2014, "Ο Καραγκιόζης γραμματικός"
και Κυριακή 1 Ιουνίου 2014, " Ο Καραγκιόζης ψεύτης"
Ώρα έναρξης παραστάσεων: 12:00 μ.μ.
Διάρκεια παράστασης: 60'
Γενική είσοδος: 3 ευρώ
Πληροφορίες - Κρατήσεις: 6974924991

Στο τέλος των παραστάσεων οι μικροί φίλοι του θιάσου παίρνουν τις φιγούρες, μπαίνουν πίσω από τον μπερντέ και ταξιδεύουν στον μαγικό κόσμο του θεάτρου σκιών!

Θέατρο Σκιών Γιώργου Πολίτη - Μια νεανική ματιά στα μονοπάτια της λαϊκής παράδοσης.
Τη νεανική του φρεσκάδα καταθέτει στην μακρόχρονη παράδοση του Θεάτρου Σκιών ο μόλις 22 ετών καραγκιοζοπαίχτης, Γιώργος Πολίτης. Με σκηνικό τον μπερντέ και τις φιγούρες που φιλοτέχνησε o ίδιος και ο πατέρας του, o Λευκαδίτης λαϊκός ζωγράφος Δημήτρης Πολίτης, ο Γιώργος ζωντανεύει διαχρονικές ιστορίες του Καραγκιόζη που γοητεύουν μικρούς και μεγάλους. Ο ταλαντούχος καλλιτέχνης μπολιάστηκε με το «μικρόβιο» από μικρή ηλικία και έδωσε τις πρώτες του παραστάσεις όντας ακόμα μαθητής στο Δημοτικό Σχολείο. Αργότερα, περιόδευσε σε καφενεία χωριών της Λευκάδας, προσφέροντας στους θαμώνες την ευκαιρία να απολαύσουν τις ιστορίες του Καραγκιόζη. Σήμερα, παράλληλα με τις σπουδές του, ο Γιώργος δίνει παραστάσεις σε σχολεία και χώρους τέχνης στην Αθήνα.