Η Αφύπνιση της Πεφωτισμένης Καρδιάς

Το DanceVacuum φιλοξενεί το 4ήμερο βιωματικό σεμινάριο όπως διδάσκεται παγκοσμίως από τον Drunvalo Melchizedec ο οποίος θεωρείται σαν ένας από τους πιό μεγάλους πνευματικούς δασκάλους της εποχής μας.
Εισηγήτρια η Μaria Lagou, επίσημη εκπαιδεύτρια του School of Remembering / USA.

Ημερομηνίες και ώρες διεξαγωγής σεμιναρίου:
Παρασκευή 13 Νοεμβρίου, ώρα 11:00 - 18:00
Σάββατο 14 Νοεμβρίου, ώρα 10:00 - 18:00
Κυριακή 15 Νοεμβρίου, ώρα 10:00 - 18:00
Δευτέρα 16 Νοεμβρίου, ώρα 10:00 - 18:00
Γλώσσα: Ελληνική
Κόστος Συμμετοχής: 270 ευρώ ή 222 ευρώ γιά όσους δηλώσουν συμμετοχή έως 26/10/2015
Πληροφορίες - Δηλώσεις συμμετοχής: Νίκος Γιοβάνης τηλ.6937762117, email: nikolaos_giovanis@yahoo.com

Ίσως να έχετε ήδη διαβάσει το βιβλίο του Ντρούνβαλο, μεταφρασμένο στα Ελληνικά " Το Αρχαίο μυστικό του ΄Ανθους της Ζωής". Κάποτε, κάθε μορφή ζωής σε ολόκληρο το σύμπαν αναγνώριζε την γνώση αυτή. Όμως, κάποια στιγμή, από ένα εξαιρετικά υψηλό επίπεδο συνειδητότητας, βρεθήκαμε στο σκοτάδι με αποτέλεσμα να ξεχάσουμε ποιοί ήμασταν. Η νέα διδασκαλία του Drunvalo που διδάσκεται στο σεμινάριο αυτό μας δίνει ότι χρειζόμαστε για να βγούμε απο το σκοτάδι διακρίνοντας το χρυσό φως της νέας αυτής χαραυγής που διαχέεται μέσα από τα παράθυρα της αντίληψής μας πηγάζοντας μέσα από τον χώρο της ιερής καρδιάς μας.
Σ’ αυτό το σεμινάριο θα πάρετε όλα τα απαραίτητα όπλα για να μπορείτε να κάνετε άμεσα και εύκολα το επόμενο βήμα. Με ένα φυσικό τρόπο θα επανασυνδεθείτε με τον Ιερό χώρο της καρδιάς σας συνδεόμενοι φυσικά και ολοκληρωτικά απο το σημείο αυτό με το ενεργειακό σας σώμα φωτός (ΜερΚαΒα). Αυτή την φορά θα το ενώσετε με την Ιερή σας καρδιά, πράγμα που θα σας βοηθήσει άμεσα με φυσικό και εύκολο τρόπο, να προσέλθετε σε μία πιό ανώτερη πνευματική διάσταση συνειδητότητας.

 • Θα μεταβείτε σε υψηλότερους πνευματικούς κόσμους και έτσι θα μπορέσετε θα βιώσετε την συμπαντική Αγάπη για όλη την ζωή. 
 • Θα μάθετε πώς να εισέλθετε στους δύο Ιερούς Χώρους της Καρδιάς και πως επίσης να εισέλθετε στον μικρότατο Ιερό Χώρο της Καρδιάς για να συνδεθείτε με την πηγή όλης της Δημιουργίας.
 • Θα ζήσετε μια ημέρα βαθειάς υπέροχης θεραπείας και θα μάθετε τεχνικές από τις ανώτερες διαστάσεις που θα σας βοηθήσουν να θυμηθείτε ποιοί πραγματικά Είστε.
 • Θα θυμηθείτε πως να βιώνετε και πάλι απόλυτη χαρά που θα σας φέρει σε κόσμους υψηλότερης ενεργειακής δόνησης και συνειδητότητας και πώς να συνδέετε την καρδιά με τον νου.
 • Θα ενεργοποιήσετε τις ακτίνες του φωτός που συνδέονται με το ενεργειακό κέντρο της επίφυσης.
 • Θα μάθετε πώς να ανοίξετε το τρίτο μάτι επιτρέποντας την εσωτερική όραση και την δημιουργία από την καρδιά.
 • Θα ενεργοποιήσετε το φωτοστέφανο που παλιά μόνο οι ‘Αγιοι είχαν.
 • Θα ενεργοποιήσετε μία νέα υψηλής δόνησης ΜερκαΜπα που θα είναι συνδεδεμένη άμεσα με το μικρό χώρο της Ιερής Καρδιάς συντονισμένη με την σημερινή ενεργειακή δόνηση  του πλανήτη και έτσι θα συνδεθεί η ζωή σας με την συμπαντική ζωή με φυσικό τρόπο, ωθούμενη προς την Ενωτική συνειδητότητα.
 • Θα θυμηθείτε πώς μπορείτε να μεταφέρετε την συνειδητότητά σας από την πολικότητα του εγκεφάλου στην ενότητα της καρδιάς έτσι ώστε να δημιουργήσετε ένα ζωντανό οργανικό πεδίο ΜερΚαΜπα συντονισμένο με την μητέρα Γή .
 • Θα μάθετε και πάλι μια διαδικασία αναπνοής που ονομάζεται πρανική και πώς την χρησιμοποιoύσαμε πριν 13.000 χρόνια.
 • Θα μάθετε πώς να συνδέεστε άμεσα με τον Ανώτερο Εαυτόν.
 • Θα θυμηθείτε πώς να δημιoυργήσετε έναν εντελώς νέο κόσμο από την καρδιά παραμερίζοντας την πολική λειτουργία του μυαλού.

Η Maria Lagou έχει περισσότερα από 30 χρόνια πνευματικής έρευνας, εμπειρίας, και πρακτικής.
΄Ηδη από το 1995 μέχρι το 2000 υπήρξε διευθύντρια του ιδρύματος Human & Universal Energy Research Ιδρύματος στο ΄Αμστερνταμ. Από μικρό παιδί είχε μια ιδιαίτερη πνευματική επαφή με τους αρχαίους ιερούς τόπους στην Ελλάδα και αισθάνεται ευλογημένη να έχω τόσους υπέροχους πνευματικούς Δασκάλους και να μπορεί να γνωρίσει πολλούς σοφούς "wisdomkeepers" από όλο τον κόσμο και από πολλούς αρχαίους διαφορετικούς πολιτισμούς και παραδόσεις. Έχει ταξιδέψει σε πολλές γωνιές του κόσμου και ζεί μόνιμα για πολλά χρόνια στην Ολλανδία / Άμστερνταμ. Η πατρίδα μας και ο Αρχαίος πολιτισμός της έχει πάντα μια από τις καλλίτερες θέσεις στην καρδιά της.

Tο 1999 ίδρυσε στο ΄Αμστερντάμ το Α.Ν.Ι.Κ. πνευματικό κέντρο Διδασκαλίας (Ancient and New Integrated Knowledge) Consultancy and Τraining και επιπλέον μέσα από αυτό μπόρεσε, τα 20 χρόνια πού δώσει σεμινάρια, διαλέξεις και διεθνή προγράμματα, να διδάξει και να βοηθήσει Εταιρείες και άτομα. Στόχος της ιδιαίτερα να βοηθήσει στο να μπορέσουν να βιώσουν την καθημερινή πραγματικότητα και το περιβάλλον τους, βάσει μιας υψηλότερης συνείδητότητας, απολευθερωμένοι από εγκλωβισμένες ενέργειες, ξεπερασμένες πεποιθήσεις και ταυτίσεις που μας κάνουν να αισθανόμαστε "αδύναμοι και μικροί".
Μπόρεσε μέχρι σήμερα να συμβάλλει ενεργά στην ανάπτυξη μιας υψηλότερης συνειδητότητας για πολύ κόσμο, βοηθώντας τους να θυμηθούν και να επανακτήσουν με απλό και φυσικό τρόπο την εσωτερική τους δύναμη, βιώνοντας πάλι το μεγαλείο του πραγματικού τους Εαυτού. Πιστεύει ότι μία πραγματική αλλαγή ξεκινά από εμάς τούς ίδιους και θα γίνει ιδιαίτερα από μέσα μας αυτή την φορά. Εύχεται όλο και περισσότερα άτομα να μπορέσουν να θυμηθούν και πάλι τις ρίζες τους και τις αρχές της Δημιουργίας και ιδιαίτερα το ποιοί είναι πραγματικά. ΄Ετσι ώστε να μπορέσει να επέλθει η απαραίτητη αρμονία στην ανθρώπινη φυλή και στην μητέρα Γή. Κάτι τέτοιο είναι απαραίτητο για να μπορέσουμε να βιώσουμε και πάλι την συμπαντική ενότητα, που και η επιστήμη αυτήν την εποχή υπογραμμίζει.