Άνοιγμα Καρδιάς - Θεραπευτικός Κύκλος Πανσελήνου

Με μεγάλη μας χαρά, σας προσκαλούμε σε έναν κύκλο αγάπης  με στόχο το άνοιγμα του κέντρου της καρδιάς. Συντονίστρια η Πηνελόπη Μητσακάκη

Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015, 8:00 - 9:30 μ.μ.
στο DanceVacuum - Centre of Performing Arts
Διογένους 42, Χαλάνδρι
Κόστος συμμετοχής: 10 ευρώ
Πληροφορίες - Δηλώσεις συμμετοχής: τηλ.6936 420020,
email: pinelopirainbow@yahoo.gr (έως και την Τετάρτη 25 Νοεμβρίου).

Στη συνάντηση μας θα χρησιμοποιήσουμε: Αρχαίες τεχνικές καθαρισμού με τα στοιχεία της φύσης, άνοιγμα κατευθύνσεων, θεραπευτικά τραγούδια, Σαμανικό ταξίδι στην καρδιά. Στον κύκλο θα υπάρχει ζωντανή μουσική.

Τι να φέρετε μαζί σας.
Μια κουβερτούλα για να είστε ζεστά κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, σείστρα αν έχετε για το άνοιγμα των κατευθύνσεων, κρυστάλλους ή κάποιο άλλο αντικείμενο δύναμης για τον κύκλο, το οποίο θα πάρετε μαζί φεύγοντας, κάτι φαγώσιμο για γείωση στο τέλος του κύκλου. 
Σας περιμένουμε με χαρά!

Η Πηνελόπη Μητσακάκη είναι Αρχιτέκτων, Σκηνογράφος, Μουσικοπαιδαγωγός κ.α. 
Ασχολείται χρόνια με τις εναλλακτικές θεραπείες (Ρέικι, Pranic Healing), με το Παραδοσιακό Ταιλανδέζικο και το Τάι γιόγκα Μασάζ, με διαφορετικές τεχνικές χαλάρωσης, (Γιόγκα, Αναπνοές) με τον Διαλογισμό και τον Σαμάνικο Δημιουργικό Οραματισμό.
Εισηγείται σεμινάρια όπως: Η Δημιουργία της προσωπικής Μάνταλα, Σαμάνικα Ταξίδια, Εισαγωγή στο Παραδοσιακό Ταιλανδέζικο Μασάζ.
Είναι δασκάλα Παιδικής και Νηπιακής Γιόγκα και μέλος του μουσικού συγκροτήματος Mystic Love με μεγάλη εμπειρία στην Πνευματική Μουσική.
Παίζει κιθάρα, τραγουδάει και ζωγραφίζει πολύ, καθώς πιστεύει στην θεραπευτική ιδιότητα των ήχων και των χρωμάτων.