Ο κύριος ΚΙΧ και το μυστικό κουτί των ήχων

Η καλλιτεχνική ομάδα "Κοπέρνικος", γνωστή για τις πρωτότυπες και ποιοτικές παραστάσεις της για παιδιά, έπειτα από μια σειρά sold out εμφανίσεων στον Ελληνικό Κόσμο του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού, παρουσιάζει στο DanceVacuum την μουσικοθεατρική παράσταση «Ο κύριος ΚΙΧ και το μυστικό κουτί των ήχων» με πρωταγωνιστή τον Λευτέρη Ελευθερίου.

Κάθε Κυριακή στις 12:00 το μεσημέρι,
από 13 Δεκεμβρίου 2015 έως 24 Απριλίου 2016.
DanceVacuum Centre of Performing Arts,
Διογένους 42, Χαλάνδρι.
Διάρκεια παράστασης: 60 λεπτά
Τιμή εισιτηρίου: 8 ευρώ
Απαραίτητες οι κρατήσεις θέσεων στο τηλ. 6985 028588

Οι βραβευμένοι με Α’ κρατικό βραβείο συγγραφής παιδικού θεατρικού έργου, Άγγελος Αγγέλου και Έμη Σίνη παρουσιάζουν ένα έργο διαφορετικό από τα άλλα, που συνδυάζει θεατρική αφήγηση με υπέροχες μουσικές, ήχους και διάδραση με τα παιδιά, χαρίζοντας ένα ολοκληρωμένο και ιδιαίτερα εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Η παράσταση απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας άνω των 3 ετών.

«Τι θα συμβεί όταν ο κύριος ΚΙΧ αποφασίσει να εγκαταλείψει την πόλη της Φασαρίας, ακολουθώντας την καρδιά του; Μια φυλακισμένη πριγκίπισσα, ένας τρομερός Μουσικόδοντας και ένα μυστικό κουτί που πρέπει να γεμίσει με ξεχασμένους ήχους, ωθούν τον κύριο ΚΙΧ και τα παιδιά σε μια μαγική περιπέτεια!»
 «Ο κύριος ΚΙΧ και το μυστικό κουτί των ήχων» είναι μια ευρηματική εκπαιδευτική μουσικοθεατρική παράσταση που μαθαίνει στα παιδιά να αναγνωρίζουν ήχους και διαφορετικά μουσικά ηχοχρώματα και τα ωθεί να πλάσουν με την φαντασία τους την εικόνα που κρύβεται πίσω από αυτούς. Τα παιδιά εντυπωσιάζονται από αυτή την μαγική παράσταση και συμμετέχουν καθ’ όλη την διάρκεια του έργου ενεργά, αναγνωρίζοντας ήχους, απαντώντας σε ερωτήσεις, συμβουλεύοντας τον κύριο ΚΙΧ πώς να μαγέψει τελικά τον φοβερό Μουσικόδοντα!

Παίζουν οι ηθοποιοί: Λευτέρης Ελευθερίου, Τατιάνα Καλαντζή
Κείμενο: Άγγελος Αγγέλου, Έμη Σίνη
Σκηνοθεσία - Φωτισμοί: Ομάδα Κοπέρνικος
Σκηνικά - Κοστούμια: Ομάδα Κοπέρνικος
Επιμέλεια μουσικής - Ήχοι: Άγγελος Αγγέλου
Χορογραφίες: Θάνος Δασκαλόπουλος
Εικονογράφηση Αφίσσας: Κωνσταντίνος Γεωργαντάς
Βίντεο: Χρήστος Μασσαλάς
Φωτογραφίες: Γιάννης Σταθόπουλος
Υπεύθυνη Επικοινωνίας: Έλενα ΓρίβαΤατιάνα Καλαντζή και Λευτέρης Ελευθερίου 
Μουσικοθεατρική παράσταση 
"Ο κύριος Κίχ και το μυστικό κουτί των ήχων" 
DanceVacuum Centre of Performing Arts
Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015
Φωτογραφίες παράστασης: Νότα Καλαντζή