Ήλθαν τα Χριστούγεννα!

Ήλθαν τα Χριστούγεννα! Οι προσδοκίες μου για τη Νέα χρονιά.
Αυτοτελές εργαστήριο Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς.

Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2015,
3:30 - 4:30 μ.μ.για παιδιά ηλικίας 4-6 ετών
4:30 - 5:30 μ.μ.για παιδιά ηλικίας 5-9 ετών
στο DanceVacuum - Centre of Performing Arts
Διογένους 42, Χαλάνδρι
Κόστος συμμετοχής: 10 ευρώ
Πληροφορίες - Δηλώσεις συμμετοχής: τηλ. 6974924991
Υπεύθυνη εργαστηρίου: Έφη Καρρά, Νηπιαγωγός - Συντονίστρια προγραμμάτων Κοινωνικής και Συναισθηματικής μάθησης.

Η μαγεία των Χριστουγέννων γεμίζει την καρδιά με ελπίδα. Λίγο πριν τελειώσει ο παλιός χρόνος και υποδεχτούμε το Νέο έτος, η λαχτάρα για καινούργια όνειρα μεγαλώνει. Ας ταξιδέψουμε στο χωριό του Αη-Βασίλη, για να ανακαλύψουμε στις καρδιές μας τα συναισθήματα και τις επιθυμίες μας. Ο Αη-Βασίλης θα μας δείξει τον τρόπο με τον οποίο μπορούμε να απολαύσουμε τα δώρα που θα πάρουμε.

Η Έφη Καρρά είναι Νηπιαγωγός και Επιμορφώτρια ενηλίκων, απόφοιτος του Παιδαγωγικού Τμήματος Νηπιαγωγών του Παν/μίου Πατρών. Εργάζεται από το 1997 έως και σήμερα με παιδιά, στην ιδιωτική και τη δημόσια εκπαίδευση.
Το 2004 ξεκίνησε την ενασχόλησή της με την Κοινωνική & Συναισθηματική μάθηση (Κ.Μ.Σ) έχοντας εκπαιδευτεί στον συντονισμό ομάδων και την χρήση υλικού για την ανάπτυξη της συναισθηματικής νοημοσύνης για παιδιά σε συνεργασία με το κέντρο πρόληψης «Θησέας» στην Ερμούπολη της Σύρου υπό την αιγίδα του Ο. ΚΑ. ΝΑ και με επικεφαλής την ψυχολόγο Λιάνα Τσαρουχά.
Έχει επίσης επιμορφωθεί στο εκπαιδευτικό δράμα, συμμετέχοντας στο διετές βιωματικό Θεατρικό εργαστήριο εκπαιδευτικού δράματος του Θεάτρου «Πόρτα» της Ξένιας Καλογεροπούλου (2004 – 2006).
Εφάρμοσε το Πρόγραμμα του Μαγικού Κύκλου στο Δημόσιο νηπιαγωγείο επί μια δεκαετία, επίσης στον Παιδικό σταθμό της Κεντρικής υπηρεσίας του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων και σε παιδιά Δημοτικού σχολείου, με συνεχή επιμόρφωση στην Κ.Σ.Μ  μέσω Ευρωπαϊκών προγραμμάτων.
Σήμερα εργάζεται ως Νηπιαγωγός στο δημόσιο νηπιαγωγείο και παράλληλα ασχολείται με την Κοινωνική & Συναισθηματική εκπαίδευση παιδιών νηπιακής και πρώτης σχολικής ηλικίας, σε συνεργασία με ιδιωτικούς παιδικούς σταθμούς, κέντρα δημιουργικής απασχόλησης παιδιών και σε Δημοτικά σχολεία.