Σεμινάριο Partnering

Με την Αναστασία Μπρουζιώτη.
Το σεμινάριο βασίζεται στην σχέση που μπορεί να δημιουργηθεί ανάμεσα σε δύο σώματα που κινούνται στον χώρο διατηρώντας συνέχεια την επαφή μεταξύ τους και χτίζοντας εμπιστοσύνη μέσω της επικοινωνίας, προσφοράς, συντονισμού, συγχρονισμού, κοινού ρυθμού και αίσθησης.

Σάββατο 2 Απριλίου 2016
Ώρα: 4:00 - 7:00 μ.μ.
στο DanceVacuum Centre of Performing Arts
Διογένους 42, Χαλάνδρι
Διάρκεια σεμιναρίου: 3 ώρες
Κόστος συμμετοχής: 25 ευρώ
Δηλώσεις συμμετοχής: τηλ. 6945321352

Στο πρώτο μέρος οι συμμετέχοντες χωρίζονται σε ζευγάρια και δουλεύουν αυτοσχεδιαστικά κάτω από συγκεκριμένες οδηγίες. Σκοπός μας είναι να κινηθούμε στον χώρο και να μάθουμε να «ακούμε» τον συγχορευτή μας δημιουργώντας έναν δυνατό μηχανισμό. Με αυτό τον τρόπο ανακαλύπτουμε και μελετούμε πως η κίνηση μεταμορφώνεται σε χορό και πόσο σημαντική είναι η σχέση που «χτίζεται» ανάμεσα σε δύο ανθρώπους μέσα από αυτή την διαδικασία. Θα βασιστούμε σε στοιχεία partnering και contact improvisation. Στο δεύτερο μέρος οι συμμετέχοντες θα μελετήσουν την σύνθεση κίνησης. Κάθε ζευγάρι θα δημιουργήσει μία μικρή χορογραφία βασισμένη στην δουλειά που έχει προηγηθεί με την βοήθεια και την καθοδήγηση του δασκάλου.
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το: www.anastasiabrouzioti.wix.com

Η Αναστασία Μπρουζιώτη φοίτησε στην Δημοτική Σχολή Μπαλλέτου της Λάρισας και σπούδασε σύγχρονο χορό στην σχολή της AREA (Bcn) και Company & Company (Bcn). Ξεκίνησε να εργάζεται ως χορεύτρια και δασκάλα χορού στην Ελλάδα και στην Ισπανία το 2008. Το 2012 ίδρυσε την ομάδα Alma Libre στην οποία δρά και ως χορογράφος. Συμμετείχε με τα έργα της στο Φεστιβάλ νέων δημιουργών, Φεστιβάλ Νέων Καλλιτεχνών (Τρένο Ρουφ), Revault Φεστιβάλ, Contact Art Festival, Φεστιβάλ του Σωματείου Ελλήνων Χορογράφων, Site Specific Festival 2013- Βυρσοδεψείο, Certamen Coreografico de Madrid (βραβεύτηκε για το project A true story), AVDP 2014. Ως performer συνεργάστηκε με τις ομάδες La Taimada, Iasis Yelp.com, Soyuz, Circle Team, Παντελής Μάκκας, A.Lamprianidou, D.Martinez, Ol.Alvarez.