Ράιτ Χίαρ,­ Ράιτ Νάου

Ανοιχτή συνάντηση (Jam) σωματικής έκφρασης και έρευνας.
Συντονίζει - εμψυχώνει, η ηθοποιός Μαγδαληνή Κρυσταλλινού. 
Απευθύνεται σε ηθοποιούς, χορευτές, performers, μουσικούς και σε οποιονδήποτε με εσωτερικές αγωνίες, ανησυχίες και φαντασίες.

Σάββατο 11 Ιουνίου 2016, ώρα 6:00 - 8:00 μ.μ.
στο DanceVacuum Centre of Performing Arts,
Διογένους 42, Χαλάνδρι.
Θα υπάρχει κουτί ελεύθερης συνεισφοράς.
Δηλώσεις συμμετοχής: τηλ. 6974924991

Τι είναι αυτό που κινεί το σώμα στο εδώ και τώρα; Πως συνδιαλέγονται οι λέξεις, τα ηχητικά τοπία με το σώμα και ποιά αφήγηση γεννάται μέσα από την σύμπραξη αυτή; Ποια είναι η ιστορία που το κάθε σώμα φέρει;
Στο πρώτο μέρος της συνεύρεσης αυτής θα παίξουμε με τις λέξεις και θα ασχοληθούμε με κάποιες ασκήσεις γνωριμίας, εμπιστοσύνης και αυτοσχεδιασμού. Αφού ζεσταθούμε και γνωριστούμε θα περάσουμε στο δεύτερο μέρος το οποίο περιλαμβάνει ανοιχτό αυτοσχεδιασμό στον χώρο. Σκοπός της ανοιχτής αυτής συνάντησης αποτελεί η έρευνα των εκφραστικών μας μέσων και η δημιουργική απόλαυση σε χωροχρόνο "ράιτ χίαρ,­ ράιτ νάου".

Η Μαγδαληνή Κρυσταλλινού αποφοίτησε επιτυχώς και με άριστα από την δραματική σχολή του καλλιτεχνικού οργανισμού του Δήμου Βόλου (2004) και πρόσφατα από το τμήμα Ανθρωπιστικών Σπουδών του Ε.Α.Π “Σπουδές στονΕυρωπαϊκό Πολιτισμό”. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια σωματικού θεάτρου με την Ρόζα Προδρόμου, την Μαρία Λάππα, Νεφέλη Σταματογιαννοπούλου, την Αντζελα Δεληχάτσιου, Αριστοτέλη Μαγουλά, σεμινάρια χορού με την Βάσω Πολυμένη, Ειρήνη Αδάμου, Μέντη Μέγα, Ερμή Μαλκότση, Στέλλα Φωτιάδη, Χριστίνα Σουγιουλτζη, Αποστολία Παπαδαμάκη, Μαρία Μεντέζ (Butoh και Αφρικάνικο χορό), μαθήματα φωνητικής με την Βάσω Ζαγόρη και αυτοσχεδιασμού με την Ελένη Σκότη και Δημήτρη Τσιάμη.
Τελευταία ανακαλύπτει τον κόσμο της σκηνοθεσίας ως βοηθός σε παράσταση σωματικού θεάτρου.
Έχει συνεργαστεί με το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Βόλου και επιμεληθεί την κίνηση σε θεατροπαιδαγωγικά
σεμινάρια. Έχει συμμετάσχει σε δρώμενα, site specific performances / videoperfomances και
διάφορα άλλα καλλιτεχικά συμβάντα στη πόλη της Αθήνας.
Ενδιαφέρεται για την έρευνα της κίνησης και το αυθεντικό που προκύπτει στη στιγμή.