Συναντήσεις Γυναικών


Τα Τέσσερα Πρόσωπα της Γυναίκας. 
Στην τρίτη αυτή συνάντησή μας ομιλήτρια θα είναι η Χαρά Αποστολάκη, τριανταπέντε χρόνια δασκάλα των Brama Kumaris.

Σάββατο 14 Μαίου 2016, ώρα 6:00 - 8:00 μ.μ.

στο DanceVacuum Centre of Performing Arts,
Διογένους 42, Χαλάνδρι.
Είσοδος ελεύθερη
Απαραίτητες οι κρατήσεις θέσεων στο τηλ. 697492499

Η συνάντηση αυτή έχει σαν στόχο να ενθαρρύνει τους συμμετέχοντες να εξερευνήσουν τον συμβολισμό των "τεσσάρων προσώπων" τα οποία χαρακτηρίζουν την γυναίκα και τους ρόλους της στην κοινωνία, κατά την διάρκεια των διαφορετικών φάσεων της ζωής της, καθώς είναι αποθηκευμένα στον υποσυνείδητο νου και επηρεάζουν την αίσθηση της ταυτότητας της γυναίκας του σήμερα.

Το  αιώνιο πρόσωπο συμβολίζει την αθωότητα και την αγνότητα, το παραδοσιακό πρόσωπο συμβολίζει την ασφάλεια και την προστασία, το μοντέρνο πρόσωπο συμβολίζει την έρευνα και την αμφισβήτηση και το πρόσωπο της Shakti (Θεϊκής δύναμης) συμβολίζει την δύναμη, τον αυτοσεβασμό και την μεταμόρφωση.

Ηρεμία, εξύψωση, μεταμόρφωση. Είμαι πολύ ευγνώμων που ήρθα σε επαφή με τον εγκαταλειμμένο εαυτό μου, που έχω κάνει προσωπικές ανακαλύψεις οι οποίες θα με θεραπεύσουν, θα με δυναμώσουν και θα μου επιτρέψουν να συγχωρήσω τον εαυτό και τους άλλους. Ανακάλυψα ξανά τον λαμπρότερο, φωτεινότερο εαυτό μου." Τα Τέσσερα Πρόσωπα της Γυναίκας", Amanda, Toronto 2002.