Σύγχρονος χορός για ενήλικες

Με τον Πλωτίνο Ηλιάδη και την Αναστασία Ζαφειράκη.

Έναρξη νέου κύκλου: Σεπτέμβριος 2017
DanceVacuum Centre of Performing Arts
Διογένους 42, Χαλάνδρι
Πληροφορίες - συμμετοχές: τηλ. 210-6819648, 6974924991

Ο χορός ως μορφή τέχνης, οφείλει να είναι προσιτός σε όλους. Η απόλυτη ένωση της τέχνης του χορού με την άσκηση, μέσα από κινήσεις εμπνευσμένες από τον κλασσικό χορό, τον σύγχρονο, καθώς και τον χορό τζάζ, έχει σαν στόχο την αισθητική και χορευτική καλλιέργεια, την εκμάθηση βασικών χορευτικών κινήσεων, την απώλεια θερμίδων και την αύξηση των επιπέδων ευεξίας


Ο Πλωτίνος Ηλιάδης είναι απόφοιτος του Τ.Ε.Φ.Α.Α. Σερρών (Α.Π.Θ.) με ειδικότητα Aerobic-Βάρη και κατεύθυνση στη Βιολογία της Άσκησης. Σπούδασε κλασσικό και σύγχρονο χορό στην Κρατική Σχολή Χορού και αποφοίτησε από την Ανώτερη Επαγγελματική Σχολή Χορού της "Ραλλού Μάνου". Ειδικεύτηκε στους Λατινοαμερικάνικους και Ευρωπαϊκούς χορούς στις σχολές χορού Asters International. Είναι πιστοποιημένος εκπαιδευτής στα συστήματα Pilates (mat & equipment) από τον οργανισμό "The Pilates Coach", BodyART (TM) από τον Robert Steinbacher και της μεθόδου GYROTONIC (R). Έχει ολοκληρώσει στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα του S.E.A.D., με τίτλο "Performing in Art" κατά τη διάρκεια του οποίου ήταν μέλος της ομάδα "Bodhi Project" (S.E.A.D.). Διδάσκει pilates, body art, aerobic και hip-hop στα μεγαλύτερα fitness clubs της Αθήνας.


Η Αναστασία Ζαφειράκη είναι αποφοίτος του Ε.Μ.Π. (τμήμα Πολιτικών Μηχανικών) και της Ανώτερης Επαγγελματικής Σχολής Χορού "Ραλλού Μάνου".
Η πρώτη της επαφή με τον χορό έγινε στο Fix Dance Studio του Μιχάλη Ναλμπάντη και έκτοτε ακολούθησαν μαθήματα και σεμινάρια σε σχολές χορού στην Αθήνα, αλλά και στο εξωτερικό.
Στην μέχρι τώρα πορεία της έχει χόρεψει στις παραστάσεις «Επιτέλους σπίτι μας» (2014) και «65 χρόνια Ραλλού Μάνου» (2016) στο θέατρο Μιχάλης Κακογιάννης, όπου και παρουσίασε την πρώτη χορογραφική της δουλειά «Από λάσπη κι ονείρατα».
Βασική της πεποίθηση είναι πως μόνο με εξάσκηση πνευματική και σωματική, αλλά και με συνέπεια και προσήλωση, μπορεί κανείς να κατακτήσει τους στόχους του. Αυτός είναι και ο οδηγός της ως δασκάλα, χορεύτρια και χορογράφος.