Σεμινάριο ακροβατικών για παιδιά

Με την Χρύσα Τραϊκοπούλου και την Νεφέλη Σωτηροπούλου.
Απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας άνω των 10 ετών.

Κυριακή 4 Μαρτίου 2018
Ώρα 11:30 - 2:00 μ.μ.
Διάρκεια σεμιναρίου: 2 1/2 ώρες
Κόστος συμμετοχής: 25 ευρώ (20 ευρώ για αδέλφια)
Δηλώσεις συμμετοχής: τηλ. 210-6819648, 6974924991
DanceVacuum Centre of Performing Arts,
Διογένους 42, Χαλάνδρι.

Σε αυτο το σεμινάριο τα παιδιά θα έρθουν σε επαφή με τον κόσμο των ακροβατικών της "Γης και του Αέρα".  Θα μάθουν το πρώτο λεξιλόγιο των ακροβατικών δημιουργώντας χορογραφικές συνθέσεις μέσω γυμναστικής, μουσικής, αλλά και παιχνιδιού.

Η Χρύσα Τραϊκοπούλου σπούδασε κοινωνική εργασία στο Τεχνολογικό Ίδρυμα Πατρών με ειδίκευση στο θεατρικό παιχνίδι.
Το 2005 ξεκίνησε να ασχολείται με την εναέρια ακροβατική και τον σύγχρονο χορό στην Πάτρα.
Το 2006 πήγε στις Βρυξέλλες όπου και φοίτησε στην σχολή τσίρκου Espace Catastrophe, εναέρια ακροβατικά (πανιά, κούνια) και ακροβατικά εδάφους, ενώ παράλληλα παρακολουθούσε ιδιαίτερα μαθήματα πανιών με την Claudia Nunes (Compagnie Elles).
Το 2007 παρακολούθησε μαθήματα πανιών στην σχολή “les Noctambules” στο Παρίσι και συνέχισε στις Βρυξέλλες με ιδιαίτερα μαθήματα αιωρούμενων πανιών (tissue ballant) με την Pascale Loiseau και μαθήματα σύγχρονου χορού με την Αlessandra Copola.
To 2008 πήγε στην Αργεντινή όπου και φοίτησε στη σχολή τσίρκου “La Arena” επίσης στα πανιά και στη σχολή Brenda Angiel σύγχρονο χορό στον αέρα με χρήση ελαστικών ζωνών (μποντριέ) καθώς και χορό στον τοίχο (vertical dance).
Το 2008-2009 συνεργάστηκε με την ομάδα τσίρκου Circo Piscuit στην Αργεντινή κάνοντας περιοδεία στη χώρα και δίδαξε πανιά στην σχολή τσίρκου Carloz Paz στην Cordoba.
Το 2010 παρουσίασε σε διάφορες πόλεις της Αργεντινής το show “ yin-yang “ με την ομάδα enamorARTE στα πλαίσια του φεστιβάλ “ fiesta nomades ”.
Από το 2007 συνεργάζεται με διάφορες ομάδες και χορογράφους και έχει δώσει παραστάσεις και σεμινάρια ακροβατικών αέρος σε Αργεντινή, Ελλάδα, Βουλγαρία Γερμανία και Κύπρο.
Το 2009 έφτιαξε μαζί με τη Χριστίνα Ζάννη την ομάδα εναέριας ακροβατικής “Libeloulas”.