Μπαλέτο για ενήλικες

Κάθε Τετάρτη 8:45 - 10:15 μ.μ.
με την Ιωάννα - Λουίζα Δαλέζιου.

Πληροφορίες - συμμετοχές: τηλ. 210-6819648, 6974924991.
DanceVacuum Centre of Performing Arts,
Διογένους 42, Χαλάνδρι.

Απευθύνεται σε άτομα που έχουν ήδη διδαχθεί τις βασικές αρχές του κλασσικού μπαλλέτου και επιθυμούν να γυμναστούν, να εκφραστούν και να εξελιχθούν κινησιολογικά μέσα από αυτό, δίνοντας έμφαση στην ανατομία και την ενδυνάμωση του σώματος.
Το μάθημα ξεκινάει με μια σειρά ασκήσεων στην μπάρα βασισμένο στις αρχές του κλασικού χορού και ολοκληρώνεται στο κέντρο. Κατά την διάρκεια του μαθήματος γυμνάζονται όλες οι μυϊκές ομάδες με ιδιαίτερη έμφαση στην ενδυνάμωση του κορμού και των ποδιών.
Οι ασκήσεις κλασσικού χορού υπό τον ήχο της κλασσικής μουσικής συντελούν στην ορθοσωμία, στην ευλυγισία και στον συντονισμό του μυοσκελετικού συστήματος, βελτιώνοντας αισθητά τις γραμμές του σώματος μέσω της τεχνικής και της δημιουργικής έκφρασης.

Η Ιωάννα - Λουίζα Δαλέζιου ξεκίνησε σε μικρή ηλικία κλασσικό χορό, συνεχίζοντας τις σπουδές της στο I.D.C.J.S.Paris. Έκανε μετεκπαίδευση στην μέθοδο Pilates στο Studio Pilates et Dance Paris, καθώς και στο Corpus Ray (Classical Pilates Education Of Power Pilates NY & Teacher Certificate). Έχει παρακολουθήσει μετεκπαιδευτικά σεμινάρια και έχει εξειδικευτεί στην ενδυνάμωση χορευτών καθώς και στην αποκατάσταση μυοσκελετικών παθήσεων.
Διδάσκει δίνοντας έμφαση στην τεχνική του κλασσικού χορού καθώς και στην τεχνική της αυθεντικής μεθόδου Pilates, προσαρμόζοντας τις εφαρμογές της μεθόδου στις εξατομικευμένες ανάγκες του κάθε μαθητή.