Εναέριος ακροβατικός χορός με πανιά

Αναστέλλεται προσωρινά

Κάθε Τρίτη 8:00 - 9:30 μ.μ.
με την Χρύσα Τραϊκοπούλου.

Πληροφορίες - συμμετοχές: τηλ. 210-6819648, 6974924991
(10:00 π.μ. - 1:00 μ.μ. και 5:00 μ.μ. - 8:00 μ.μ.)
DanceVacuum Centre of Performing Arts,
Διογένους 42, Χαλάνδρι.

Ο εναέριος ακροβατικός χορός με την χρήση πανιών, απευθύνεται σε όλους και όλες. Αποτελεί το μέσον για να εκφραστούμε, να τολμήσουμε, να υπερβούμε τα προσωπικά μας όρια και να χορέψουμε στον αέρα. Κατά την διάρκεια των ασκήσεων δουλεύουμε την εξοικείωση με το ύψος, την ενδυνάμωση, την ευλυγισία, την φαντασία, τον συνδυασμό κίνησης και μουσικής καθώς και την ανάπτυξη του προσωπικού στυλ κίνησης.

Η Χρύσα Τραϊκοπούλου σπούδασε κοινωνική εργασία στο Τεχνολογικό Ίδρυμα Πατρών με ειδίκευση στο θεατρικό παιχνίδι.
Το 2005 ξεκίνησε να ασχολείται με την εναέρια ακροβατική και τον σύγχρονο χορό στην Πάτρα.
Το 2006 πήγε στις Βρυξέλλες όπου και φοίτησε στην σχολή τσίρκου Espace Catastrophe, εναέρια ακροβατικά (πανιά, κούνια) και ακροβατικά εδάφους, ενώ παράλληλα παρακολουθούσε ιδιαίτερα μαθήματα πανιών με την Claudia Nunes (Compagnie Elles).
Το 2007 παρακολούθησε μαθήματα πανιών στην σχολή “les Noctambules” στο Παρίσι και συνέχισε στις Βρυξέλλες με ιδιαίτερα μαθήματα αιωρούμενων πανιών (tissue ballant) με την Pascale Loiseau και μαθήματα σύγχρονου χορού με την Αlessandra Copola.
To 2008 πήγε στην Αργεντινή όπου και φοίτησε στη σχολή τσίρκου “La Arena” επίσης στα πανιά και στη σχολή Brenda Angiel σύγχρονο χορό στον αέρα με χρήση ελαστικών ζωνών (μποντριέ) καθώς και χορό στον τοίχο (vertical dance).
Το 2008-2009 συνεργάστηκε με την ομάδα τσίρκου Circo Piscuit στην Αργεντινή κάνοντας περιοδεία στη χώρα και δίδαξε πανιά στην σχολή τσίρκου Carloz Paz στην Cordoba.
Το 2010 παρουσίασε σε διάφορες πόλεις της Αργεντινής το show “ yin-yang “ με την ομάδα enamorARTE στα πλαίσια του φεστιβάλ “ fiesta nomades ”.
Από το 2007 συνεργάζεται με διάφορες ομάδες και χορογράφους και έχει δώσει παραστάσεις και σεμινάρια ακροβατικών αέρος σε Αργεντινή, Ελλάδα, Βουλγαρία Γερμανία και Κύπρο.
Το 2009 έφτιαξε μαζί με τη Χριστίνα Ζάννη την ομάδα εναέριας ακροβατικής “Libeloulas”.