Γνώση, Διατροφή και Θεραπεία (ΙΗΣΗ)

Το DanceVacuum διοργανώνει μία διαδικτυακή ενημερωτική ομιλία με τον συγγραφέα, ερευνητή και ειδικό σε θέματα υγείας και διατροφής κο Μιχάλη Γρηγορίου.

Τρίτη 28 Απριλίου 2020
Ώρα 7:00 μ.μ.
Διάρκεια ομιλίας: 90 λεπτά
Δηλώσεις συμμετοχής: Συμπληρώστε την ηλεκτρονική φόρμα που θα βρείτε εδώ (η κράτηση θέσης είναι απαραίτητη)
Πληροφορίες: τηλ. 210-6819648, 6974924991

Η γνώση είναι πολύτιμη και σε θέματα διατροφής και υγείας μπορεί να αποτελέσει την απαρχή για την ίαση μιας σειράς προβλημάτων και ασθενειών που σχετίζονται με την κατανάλωση τροφών.

Ο Μιχάλης Γρηγορίου γεννήθηκε στην Μεσορράχη Κυνουρίας Αρκαδίας. Στα 18 του έφυγε μετανάστης στο Τορόντο του Καναδά, εκεί έμαθε ηλεκτρολογία και ασχολήθηκε με οικοδομικές κατασκευές, ενώ ταυτόχρονα σπούδαζε ορθοφωνία και έκανε εκφωνήσεις κειμένων στο ραδιόφωνο. Γύρισε στην Ελλάδα στα τέλη 1980 με την οικογένειά του και έκτοτε ερευνά συστηματικά το όλον, και τον λόγο περί μιας ροής φύσεως. Ερευνά την σχέση του ανθρώπου με το σύμπαν, με την βιολογία και την διατροφή, με την γλώσσα και την κωδικοποιημένη αρχαία ιστορική μυθολογία.  Αρθρογραφεί σε διάφορα περιοδικά και ήδη τελείωσε και την συγγραφή του τρίτου βιβλίου του. Είναι κάτοικος Καστρίου Κυνουρίας Αρκαδίας όπου πλέον ασχολείται και με την γεωργία, διότι πιστεύει ότι ο άνθρωπος πρέπει να έχει άμεση σχέση με την γη και με την παραγωγή των βασικών αμινοξέων για να παράγει όντως Καλόν Έργον.